Ons sterrenteam

We zijn super trots op het team dat elke dag met veel enthousiasme aan de slag is voor onze opdrachtgevers en uitzendkrachten. We zijn een platte organisatie waarbij iedereen werkt vanuit zijn eigen expertise.

about image

Agnieszka

about image

Bas

about image

Harjo

about image

Jan

about image

Jeroen

about image

Jort

about image

Maxime

about image

Nadeche

about image

Nick

about image

Rais

about image

Word jij onze nieuwe collega?

Aan de slag bij ons op kantoor? We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde mensen die ons team willen uitbreiden als vaste kracht of stagiair. Denk je dat jij wat toe te voegen hebt? Neem dan contact met ons op!

Bedrijven waar wij o.a. voor werken

In de afgelopen vijftien jaar hebben we gewerkt met alle grote werkgevers in de regio. Veel daarvan werken nog steeds met ons samen. Hieronder vind je een greep uit bedrijven waar wij al geruime tijd mee samenwerken.

Certificering

Bij Kester uitzendbureau staat kwaliteit voor onze opdrachtgevers en de uitzendkrachten op nummer 1. Daarom werken wij volgens verschillende kwaliteitsnormen en CAO's die gesteld zijn in de uitzendbranche.

Stichting Normering Flexwonen

Om opgenomen te worden in het register dient te worden voldaan aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten. ​De controles vinden plaats door controlerende instellingen die voldoen aan het reglement voor controlerende instellingen en waarmee de Stichting Normering Flexwonen een samenwerkingsovereenkomst heeft gesloten. Controles vinden als regel éénmaal per jaar plaats door de desbetreffende controlerende instelling. Deze controles geven een objectief en onafhankelijk oordeel of een organisatie aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten voldoet of aan de norm voor het SNF-inhuur-register. Het inspectierapport bevat het inspectieresultaat waaruit blijkt of de organisatie voldoet, niet voldoet of een hersteltermijn krijgt. SNF besluit op basis van het rapport of registratie plaatsvindt. Er wordt gecontroleerd aan de hand van de normenset.

Brancheorganisatie NBBU

De NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen) is de belangenbehartiger van 1.000 professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. Het lidmaatschap van de NBBU is een kwaliteitswaarborg voor goed ondernemerschap. Ondernemingen die lid zijn van de NBBU voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van administratie en organisatie. De leden van de NBBU kennen hun markt als geen ander. Specialisten van de NBBU Servicedesk staan hen terzijde bij specialistische vragen op het gebied van cao’s, subsidies en (sociale) wet- en regelgeving. Daarmee ontzorgt een NBBU-bureau u in uw personeelszaken. Leden, die arbeidskrachten ter beschikking stellen, moeten het SNA-certificaat halen en worden gecontroleerd op naleving van de cao.

Stichting Normering Arbeid

Het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA-keurmerk) is ontstaan vanuit een sterke wens tot zelfregulering binnen de uitzendsector. Ondernemingen die het SNA-keurmerk mogen voeren, voldoen aan de gestelde eisen in het SNA-schema (o.a. de eisen in NEN 4400 norm). Deze norm is ontwikkeld voor Nederlandse (NEN 4400-1) en buitenlandse ondernemingen die zich op de Nederlandse markt begeven (NEN 4400-2) en die arbeid ter beschikking stellen en/of werk aannemen. De ondernemingen in het register van SNA worden periodiek gecontroleerd en alleen opgenomen als zij voldoen aan de gestelde eisen.

Ons verhaal

Ontdek het verhaal achter Kester uitzendbureau. Hoe een tuinder uit het Westland zich vestigde in het veen van Erica.

 • 1958

  Emigreren naar het veen

  De familie Kester is oorspronkelijk Westlands. Al generaties lang werkte de familie samen in de tuinbouw en toen in 1958 het niet mogelijk bleek om het tuinbouwbedrijf verder uit te breiden, werd besloten om te emigreren richting het veen (Erica). Hier lagen mooie kansen en was er bovendien voldoende ruimte om naar hartenlust te ondernemen. Het bleek een gouden zet want in de decennia daarna is het tuinbouwbedrijf enorm gegroeid en zijn er verschillende nieuwe locaties aangekocht.

  timeline image
 • 1981

  Jan komt in de zaak

  De hele familie hielp dag in dag uit mee in het bedrijf en toen in 1981 vader Leo met pensioen ging, was het niet meer dan logisch dat Jan in de zaak kwam. In de jaren '80 groeide het bedrijf door tot een totale oppervlakte van 50.000 m2.

  timeline image
 • 2007

  Kester uitzendbureau

  Om in eerste instantie in de eigen groei te kunnen voorzien, is Jan in 2007 Kester uitzendbureau gestart. Het uitgangspunt was simpel; flinke aanpakkers die niet bang waren voor vieze handen. Dat werkte goed want niet veel later kwamen daar ook andere opdrachtgevers bij, die actief waren in andere regio's en andere sectoren.

  timeline image
 • 2012

  Jeroen komt het team versterken

  In 2012 komt Jeroen het team versterken. Kester uitzendbureau bleef groeien en was dringend opzoek naar een administratief medewerker.

  timeline image
 • 2016

  Nick stapt aan boord

  Na verschillende andere ondernemersavonturen treedt Nick in 2016 in de voetsporen van zijn vader. Hij komt in de zaak en richt zich volledig op Kester uitzendbureau.

  timeline image
 • 2018

  Verhuizing naar Emmen

  Na jaren lang gevestigd te zijn in Erica, werd het tijd voor iets nieuws.
  Sinds 2018 is Kester uitzendbureau gevestigd aan de Pieter de Keyserstraat 14 in Emmen.

  timeline image
 • 2018

  Agnes komt het team versterken

  Met haar Poolse achtergrond is Agnes (Agnieszka) onmisbaar voor het team. Agnes versterkt sinds 2018 Kester uitzendbureau.

  timeline image
 • 2020

  Maxime komt het team versterken

  Sinds 2020 is Maxime onderdeel van het team. Ze richt zich voornamelijk op het online gedeelte van Kester uitzendbureau.

  timeline image
 • 2021

  Nieuwe website

  Het is zover! De nieuwe website van Kester uitzendbureau is in de lucht.

  timeline image
 • 2021

  Grootste marketing campagne

  Onze grootste marketing campagne tot nu toe. Van borden langs de weg, een vliegtuig, de krant tot onze socials.

  timeline image
 • 2021

  Vestiging geopend in Hoogeveen

  Onze tweede vestiging! Om dit te vieren, hebben we het Kester Sport en Spel weekend georganiseerd bij Paviljoen Nijstad in Hoogeveen.

  timeline image
 • 2021

  Harjo komt het team versterken

  Sinds 2021 versterkt Harjo het team van Kester uitzendbureau. Harjo is het vaste gezicht van onze vestiging in Hoogeveen.

  timeline image
 • 2021

  Vestiging geopend in Coevorden

  Onze derde vestiging!

  timeline image
 • 2022

  Jort komt het team versterken

  Na een half jaar stage te hebben gelopen, is Jort in januari aan zijn BBL-opleiding (werken en leren) begonnen.
  Jort is onderdeel van het werving en selectie team.

  timeline image
 • 2022

  Jeroen 10 jaar in dienst

  Wat een mijlpaal! Jeroen is dit jaar 10 jaar in dienst bij Kester uitzendbureau.

  timeline image
 • 2022

  Vestiging geopend in Groningen

  Onze vierde vestiging! De eerste vestiging in provincie Groningen is een feit!

  timeline image
 • 2022

  Overname Reuvers Personeelsdiensten

  Wij zijn trots! Onze eerste overname! Per 30 mei hebben wij de activiteiten van Reuvers Personeelsdiensten in Emmen overgenomen. Met de overname halen wij veel specifieke technische kennis en vakmanschap binnenboord.

  timeline image
 • 2022

  Nadeche komt het team versterken

  Na 4 jaar te hebben gewerkt bij Reuvers Personeelsdiensten, versterkt Nadeche sinds juni team Kester.
  Onze nieuwe aanwinst die zich richt op de werving en selectie van technisch personeel binnen Kester uitzendbureau.

  timeline image
 • 2022

  Vestiging geopend in Assen

  Onze vijfde vestiging is een feit!

  timeline image
 • 2022

  Vestiging geopend in Zwolle

  Onze zesde vestiging! De eerste vestiging in provincie Overijssel is een feit!

  timeline image
 • 2022

  Vestiging geopend in Rotterdam

  Onze zevende vestiging! De eerste vestiging in provincie Zuid-Holland is een feit!

  timeline image
 • 2022

  Bas komt het team versterken

  Bas is het vaste gezicht van onze vestiging in Rotterdam. Sinds juli versterkt Bas het team van Kester uitzendbureau.

  timeline image
onze diensten

Geen zorgen meer over je personeelszaken

Of het nu gaat om het vinden van flinke aanpakkers of de personeelsadministratie, bij Kester uitzendbureau ben je aan het juiste adres voor een uitgebreid aanbod van personeelsoplossingen.

about image

De laatste keer dat je hier was bekeek je de vacature {vacaturetitel}.